A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Bogarat ültetnek a fülünkbe?!

2018/02/03. - írta: SimGuruZoli

bogaaaaar.png

SimGuruGraham a múlt héten kicsit megviccelte követőit a Twitteren. Az egész pénteken kezdődött, amikor lecserélte profilképét a Laundry Day Stuff logójáról, egy hatalmas kérdőjelre. Nem is kellett több, a Sims társadalom máris felbuzdult, hiszen aki ismeri Graham tevékenységét, tudja, hogy szeret apró részleteket elszórni a hamarosan érkező Sims-es kiegészítőkről. 

2018-02-03.png

Nem is kellett több Grahamnek, a következő napra már eltűnt a kérdőjel...a helyét egy bogár vette át. A fájdalom és a kiábrándultság olyan méreteket öltött, hogy még az űrből is jól kivehető, gomolygó düh felhőt figyelhettünk meg, legfőképp Amerika, Ausztrália és Európa fölött. És még el sem kezdődött a java. Ettől a naptól kezdve Graham minden nap megváltoztatta profilképét valamilyen kártevőre. A bogár után következett a százlábú, később a pók, majd az egér és egy hangya. A hét végére már mindenki elhitte, hogy bizony az új Cuccos Csomag a kártevőkre fog fókuszálni. Világvége.

2018-02-03_1.png

Pár szemfülesebb simmer észrevette, hogy a képeken található állatok egy az egyben megegyeznek egy ausztrál kártevő írtó szervezet weboldalán található ábrákkal. Itt már elkezdthettünk reménykedni, hogy talán mégsem bolondultak meg az EA-nél és a Maxis-nál. És lám igazuk lett. Graham kedden igazolta, hogy semmiféle kártevős kiegészítő nem fog érkezni a játékhoz, viszont számíthatunk pár javítócsomagra amely remélhetőleg rengeteg hibát (bug-ot...értitek a célzást igaz...) fog kiszűrni a játékból. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása