A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: My First Pet Stuff - Első benyomások

2018/03/06. - írta: SimGuruZoli

my_first.png

A tegnapi nap folyamán az Electronic Arts és a Maxis olyat tett, amit eddig még soha. Teljesen váratlanul bejelentettek egy új kiegészítőt, melynek egyes részei kötődnek egy másikhoz. Mit is jelent ez? Az új Stuff Pack egy önálló csomag lesz, de ahhoz, hogy minden részét ki tudd használni szükséged lesz a Cats & Dogs kiegészítőre, mivel benne található cuccok részben az állatokhoz fognak kötődni. Ma már meg is jelent az előzetes, úgyhogy nézzük mivel vár minket a The Sims 4: My First Pet Stuff! 

2018-03-06.png

Már megvan a The Sims 4 Cats & Dogs? Készülj fel mégtöbb cukiságra! Az új kiegészítővel négy új kisállat érkezik (hörcsög, szürke egér, sündisznó, és egy miniatűr bivaly) melyeket egy aranyos "ketrecben" tarthatja simed. Az új jövevényeket pont úgy kell gondozni, szeretni és etetni, mint a cicákat és kutyákat. Persze új Build and Buy illetve Create-A-Sim elemek is érkeztek, melyek természetesen állatos tematikájúak. És ha ez még nem lenne elég, a Cats & Dogs kiegészítővel rendelkező játékosok most új jelmezeket is kapnak, melyekkel házikedvenceiket öltöztethetik.  

ts4-sp14-official-screens-01-002-4k_jpg_adapt_crop16x9_1455w.jpg

Saját vélemény: A tegnapi beharangozó videó után őszintén szólva sokkal rosszabbra számítottam. Bár még mindig nem értem miért nem fértek bele ezek a dolgok a Cats & Dogs kiegészítőbe..ja, hogy akkor meg kellett volna változtatni a nevét. Sok pénzlehúzó kiegészítője van már a The Sims 4-nek, de ez pont olyan, melyet valószínűleg tényleg használni fogsz a "mindennapokban" és nem bánod meg, ha megvetted. 

A The Sims 4: My First Pet Suff 2018. Március 13.-án jelenik megvilágszerte, és egyelőre csak Origin-en keresztül tudjátok majd megvásárolni. 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása