A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

EA Play 2018: Készülj fel a következő Sims-es élményekre!

2018/03/27. - írta: SimGuruZoli

ts4_ts5.png

Emlékeztek még arra, amikor egy hónappal ezelőtt rengeteg pletyka keringett az új The Sims 4-es kiegészítőről? Az egész akkor kezdődött amikor a The Sims franciai Twitter oldalan megjelent egy Tweet azidei EA Play-ről.

"Mi lenne, ha a beszélnénk a kedvenc játékod jövőjéről? Találkozzunk Június 9 és 11 között az #EAPlay-en! Még több infó: http://bit.ly/2EQjiAY"

2018-03-26_18.png

A Tweet után a rajongók lerohamozták ez EA hivatalos Support oldalát, ahol egy-két alkalmazott szerencsénkre elárult pár félten őrzött titkot! És hol tartunk most? 

Valószínűleg az EA Twitter fiókjait kizárólag csirkék kezelik, hiszen újabb fontos infót szivárogtattak ki ők maguk, a The Sims jövőjével kapcsolatban. 

"Az EA Play Június 9-től 11-ig visszatér a Hollywood Palladiumba! Itt lesz alkalmad kipróbálni a következő Sims-es élményket. Regisztrálj elő a register.ea.com címen"
tweet-ea-play.jpg

Az a tényező, hogy a Tweetet pár percen belül törölték, csak tovább fokozza az izgalmakat. Nagy az esély rá, hogy itt jelentik be a The Sims 4 következő nagyobb kiegészítőjét, de az is felmerülhet, hogy a The Sims 5-ből kaphatunk egy kisebb ízelítőt. Bármennyire is furcsa még a The Sims 5-ről beszélni, a The Sims 4 idén Szeptemberben lesz 4 éves, tehát reális lehet az újabb széria bevezetése, mivel eddig mindig négy évente jött ki az újabb rész. Viszont a The Sims 4 kedvelőinek sem kell aggódniuk, hiszen ha be is jelentenék idén Júniusban a következő szériát, megjelenésre leghamarabb csak 2019 elején számíthatunk. 

Te mit gondolsz a hírekről? Add le szavazatod! 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása