A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

TS4: City Living - Kisokos: Élet egy apartmanban.

2018/04/30. - írta: SimGuruZoli

cl_kisokos.png

Üdv az első általunk készített Kisokosban kedves olvasó! A kisokosok nagyban hasonlítanak a játéktesztekhez, csupán annyi a különbség, hogy itt nem magáról egy kiegészítőről írunk véleményt, és tippeket, hanem egy adott kiegészítő egyik részéről. Első alanyunk a City Living lett, melynek első kisokosában azt nézzük meg, milyen is az élet egy apartmanban San Myshunoban.

tumblr_odxgdummb41sdo4uwo1_1280.jpg

A The Sims 4: City Living kiegészítővel a simek már megtapasztalhatják a szorosan összekötött lét törvényeit az apartmanokban. A simek nem csak a kötődést és a hosszú távú kapcsolatok kiépítését élvezhetik...bizony megeshet, hogy szereznek pár ellenséget is. A különböző tulajdonságokkal ellátott szomszédok egy csipetnyi meglepetést hozhatnak simed megosztott életébe. A flörtölő simek talán átkéredszkednek egy gyors zuhanyra, a magának való simek pedig...nos, hát őket lehet, hogy nem is fogod látni! Megismertél egy új BFF-et? Adj neki egy kulcsot a lakásodhoz, hogy bármikor átugorhasson hozzád! Meggondoltad magad? Bármikor visszakérheted! Végtelen lehetőségek várnak a történetek és a kapcsolatok terén.

A legtöbb apartmanhoz hozzá van rendelve pár úgynevezett telek tulajdonság, melyek megszabják simed lakásának jellemeit. Szabd testre a tulajdonságokat, hogy pozitív, vagy éppen negatív jelzőkkel ruházd fel simed új kecóját. Ne feledd, hogy néhány apartmanhoz egy-egy tulajdonság rögzítve van (nem feltétlenül rosszak!) melyeket nem tudsz eltávolítani. Légy kreatív és kísérletezz a hatásukkal!

the-sims-4-city-living-official-trailer-0704.jpg

Néhány apartman, tipikusan az olcsóbbak, úgymond a saját problémáikkal érkeznek. Megeshet, hogy a vezetékek nincsenek jól összekötve, amire már csak akkor döbben rá a simed, ha teljes sötétségbe borul a háza, és megérez egy idegen, furcsa szagot. Ezek a dolgok könnyen tönkre tehetik a simek boldog, hétköznapi életét, de szerencsére nem veszett az ügy: Ha elég magas a barkács jártasságuk maguk is nekiállhatnak megszerelni a dolgokat, de ha nem elég magabiztosak, akkor megkérhetik a házmestert, hogy segítsen. Jobb, ha a simed jó kapcsolatot ápol vele, és időben befizeti a béreket is! Az olcsóbb lakások probléma forrásait a Build Mode-ban nem tudod kitörölni!

cn1jaoz.png

Az apartmanok folyosóin liftekkel, postaládákkal, üzenőfalakkal és szemétcsúszdákkal találkozhatsz - ezek azok a dolgok, melyek megkönnyítik egy lakásban élő sim életét. Ezek közül természetesen a lift a legfontosabb, rá kattintva tud a simed a lakásához felmenni, vagy éppen onnan lemenni. Ha az egyik szomszédra valami panaszod van, vagy csak szeretnéd a közösség napját felvidítani, hagyj egy kis üzenetet az üzenőfalon. A számlákat és béreket a postaládára kattintva tudod befizetni, a szemetet pedig a szemétcsúszdán tudod ledobni.

ts4_857_ep03_ad_assets_unwind_in_your_penthouse_03.jpg

Ha simed egy kicsit privátabb nagyvárosi életre vágyik, érdemes lesz egy Penthouseba költöznie, ahol zavartalanul élvezheti a város szépségét, ám nem árt ha jól megtömött pénztárcával vág neki a költözésnek, hiszen nem olcsó mulatság az egyedüllét.

Tetszett az első kisokosunk? Ha igen, mindenképp kattints a Like gombra, és oszd neg barátaiddal is ezt a szuper cikket! 

Képek: Google, SimsVIP.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása