A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Minden, amit tudnod kell a The Sims 4: Évszakok kiegészítőről!

2018/05/24. - írta: SimGuruZoli

seasons.png

Mint derült égből villámcsapás, úgy érkezett meg ma hozzánk a The Sims 4: Seasons első hivatalos előzetese. Azt hiszem kétség nélkül állíthatom, hogy már a megjelenés óta ez volt a legjobban várt kiegészítő a The Sims 4-hez, és most végre konkrét infókkal szogálhatunk, úgyhogy vágjunk is bele ebbe a kifejezetten izgalmasnak ígérkező cikkbe! 

A The Sims 4 évszakos kiegészítőjének előzetese több területen is levett minket a lábunkról, ezeket gyűjtöttük most össze!

ts4_0345_ep05_official_screens_01_002_1080_masolata.jpg

Tapasztald meg a változatos időjárás előnyeit: Élvezd a négy lenyűgöző évszakot és a dinamikusan változó időjárási viszonyokat, amelyek minden elemükben hatással vannak simeid életére. A forró és napostól a szeles és havas időjáráson át minden világ klímája egyedi és különböző hatást gyakorolnak simeidre. Befolyásolhatják döntéseiket, kapcsolataikat és mindennapi teendőiket. Irányítsd az elemeket, idézz elő zivatart, tisztuljon ki a felhős égbolt, vagy ugrálj télből nyárba.

ts4_0345_ep05_official_screens_02_002_1080.jpg

Élvezd a szezonális tevékenységeket: Egész évben tartó vidám tevékenységek és szórakozási lehetőségek várják simeidet, hogy kiélvezzék az évszakok nyújtotta lehetőségeket. Fogj össze barátaiddal és építs egy hóembert, készíts hóangyalkát, vagy próbálj ki trükköket a korcsolyapályán. Bújj esőkabátba és mókázz az esőben, vagy fedezd fel a természetet és gyűjts jelvényeket cserkészként. Öltöztesd simed új fürdőruhába és lazuljon a kerti locsoló hűs permetében, vagy lubickoljon egy kis medencében. Gyűjts mézet ősszel, játssz az elszáradt, színes levelekben, vagy készíts gyermek simeiddel egyedi tárgyakat az ünnepek közeledtével.

ts4_0345_ep05_official_screens_03_002_1080.jpg

Ünnepek: Dekoráld otthonod szezonálisan és hozd össze simeidet, hogy családi körben éljék át az ünnepi hagyományokat. Köszöntsd az Új Évet ünnepléssel, vidd el simed egy romantikus randevúra Valentin napon, vagy gyűljön össze a család, barátok egy bőséges betakarítási ünnepre. Nézd, ahogy simed vissza számolja a napokat a naptárban várva a közelgő Karácsonyt, majd ajándékozzon, dekoráljon, vagy béreljen fel egy mikulást, aki ellátogat a családhoz. Tervezd meg az ünnepi eseményeket és válaszd ki simeid mikor, mit és hogyan ünnepeljenek.

ts4_0345_ep05_official_screens_04_003_1080.jpg

Virágoztasd fel simed ereiben csörgedező kertészkedési hajlamokat az új kertészkedés karrierrel: Készíts varázslatos virágcsokrokat, és fedezd fel az anyatermészet szépségeit. Az új virágkötöző asztalkával simed igazi virágkötöző lehet, melynek során kézműves virágdíszeket készíthet, amelyeket akár ki is szállíthat a város különböző részeire. Azok a simek, akiket inkább a tudomány vonz botanikusok lehetnek, akik növényeket elemeznek, tudományos szaklapoknak írnak és adományokat gyűjtenek, hogy bevételhez jussanak. Haladj előrébb a karrierben, és csiszolgasd simed tehetségét, hogy új jártasságokat, ruhákat és hasznos tárgyakat szerezhess.

A The Sims 4: Seasons minden eddigi "Nagy kiegészítőnél" hamarabb, kevesebb mint egy hónapon belül, azaz Június 22-én jelenik meg világszerte. Ha elő szeretnéd rendelni a csomagot, ITT teheted meg az Originen keresztül! 

Csekkold le a friss képgalériát is:

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása