A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

The Sims 4: Get Together - Kisokos: Dance Party és DJ skill

2018/07/13. - írta: dakosgergo04

kisokosdancedj.png

Simünk tud szervezni táncpartit a telefonja segítségével. Csak kattints a "Plan Social Event" gombra és válaszd a "Dance Party" lehetőséget.

get_together_announce2.jpg

Simünk tud hívni más simeket a partiba. Csak ki kell választani egy helyet ahol szeretnénk tartani a bulit. Ez lehet egy nyilvános klub is vagy akár egy titkos hely is. Szóval csak fel a tánccipőkkel és tancoljatok egész este!

Ahhoz hogy jó DJ-k legyünk sok gyakorlás kell. Vegyünk egy DJ pultot és már indulhat is a mixelés. A DJ simek saját mixeket is tudnak készíteni amit le játszhatnak a partin.

the-sims-4-get-together.jpg

Ha sokat gyakorolsz nagyon jó lehetsz. De nem csak ez számít. Az is fontos hogy sokan hallgassák és nézzék ahogy mixelsz, kapj felkéréseket és néha akár egy kis pénzt is.

Sok gyakorlás után a DJ-k zenéje nagyon fog tetszeni a többi simnek ezzel fel fogja vinni az energiájukat, kapcsolatba kerülhet velük és megteremtheti az ideális parti hangulatot.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása