A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Hogyan tudok építkezni a titkos helyeken?

2017/06/27. - írta: KingaMo

jh.png

Egy korábbi cikkünkben megismerhettétek az alapjátékban megtalálható két titkos helyet, Sylvan Glade-t, és Forgotten Grotto-t. Ebben a cikkben megmutatom nektek, hogy hogyan tudtok ezeken a területeken építkezni.



Első lépésként utazzunk el arra a helyszínre, amin változtatni szeretnénk.(Ennek eléréséhez a régebbi cikk ad segítséget, amit ide kattintva el tudtok elolvasni.)

Ezután használjuk a Shift+Control(Ctrl)+C billentyűkombinációt, és írjuk be a következő kódot:
bb.enablefreebuild

a_kod.png

Enter lenyomása után ennek az üzenetnek kell megjelennie:

free_mode.png

Ha mindent jól csináltunk, és megjelent az üzenet, akkor mostantól elérhető az építkezés.

Sylvan Glade-n egy 15x10 telek fogad bennünket, rajta egy tóval.
06-26-17_3-22-04_pm.png

Nem igazán nagy építkezési felület, de ha van elegendő kreativitásotok, elég szépen ki tudjátok díszíteni, én például egy kis parkot hoztam ki belőle.

06-26-17_4-11-03_pm.png

Forgotten Grotto esetén is egy 15x10-es terület áll rendelkezésünkre, bár itt nem található semmi elem a telken.06-27-17_8-36-54_am.png

Forgotten Grotto nem éppen világosságáról híres.  A nevével és sötétségével együtt számomra olyan atmoszférát teremtett, hogy ide egy még reménnyel teli, hangulatos ösvényt csináltam, ahol titokban simjeim házasodhatnak össze:06-26-17_4-06-50_pm.png

Remélem kedvet kaptatok ezeknek a helyeknek a kidekorálásához!
Ezt a kódot minden telken lehet alkalmazni, így ha úgy érzitek, hogy egy telek már megérett a ráncfelvarrásra, akkor így megtehetitek.

 Ám óvatosan, főleg a Get To Work kiegészítő munkahelyeivel! Tönkretehetitek a simjeitek karrierét, mert ha olyan dolgot távolíttok el, amely elengedhetetlen a munka számára, akkor a dolgozók nem is tudják elvégezni.

Ajánlom, hogyha ezekkel kísérleteztek, akkor egy külön mentést csináljatok.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása