A The Sims Hungary Magyarország egyik legnagyobb Sims közössége. Folyamatosan megújuló tipekkel, tesztekkel és természetesen a legfrisebb hírekkel várjuk olvasóinkat.

Megmarad nektek - Ez történt az elmúlt két hónapban.

2018/10/27. - írta: SimGuruZoli

megmarad_nektek_bucsu.png

Sziasztok! SimGuruZoli vagyok a The Sims Hungary főszerkesztője. Nem is tudom hogyan kezdjek bele ebbe a cikkbe, hiszen a játéktesztekkel és tippekkel ellentétben, most magam sem tudom, hogy mit akarok kihozni ebből az egész bejegyzésből.

Mint azt már ti is tapasztalhattátok, szeptember óta az oldalunk szinte teljesen leállt, melynek egyik legfőbb oka az időhiány volt. Mi történik szeptemberben? Hivatalosan is ősz lesz, na meg elkezdődik az iskola, és mivel a szerkesztőségben jelenleg még mind tanulunk, egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni a helyzettel. Az életben való előrehaladás fontosabbnak bizonyult, mint egy olyan blog vezetése, amely bár túlzások nélkül az életünk részévé vált, bevételt soha nem hozott számunkra.

Felmerülhet bennetek a kérdés, hogy oké, de tavaly is volt suli, akkor hogyan oldottátok meg a problémát? Őszintén? Személy szerint néha a cikkírást és a blog karbantartását választottam a tanulás helyett. Volt, hogy egy hétvégén át csak ötleteltem, szerkesztettem, írtam és nagy mosollyal az arcomon posztoltam a végeredményt, hiszen még most is azt vallom, hogy nincs annál jobb érzés amikor azt látod, hogy az emberek szeretik azt, amit csinálsz, egyre többen olvasnak, és egyre pozitívabb visszajelzéseket kapsz. De akár elmesélhetném azokat a sztorikat is, amikor a buszon, a suliból hazafelé menet előkaptam a tabletemet a táskámból, és elkezdtem megírni egy cikket egy friss hírről, amely abban a percben jött ki, csak azért, hogy Ti legyetek az elsők, akik értesülnek róla. Egyik csapattársam Márti, a Windenburg Gimi első részeit volt, hogy a munkahelyén, munkaidőben írta meg a kis füzetébe, amit késő este bepötyögött a laptopjába, majd másnap szintén munka után leillusztrálta, azért, hogy tudjuk tartani a heti rendszerességgel megjelenő részeket. Nos ez az, amit idén már nem tehetünk meg. Én például ebben a tanévben fogok érettségizni, de a szerkesztőség többi tagjának is akadtak fontosabb dolgai, túl nagy kockázatot vállalnánk akkor, ha ezt folytatnánk ebben az évben is, hiszen, ha hiszitek, ha nem, rengeteg munka van egy cikk kitalálásában és megírásában.

Sokat agyaltunk a két hónap alatt, hogy mi legyen végül az oldal sorsa, ezért is került ez a cikk csak most megírásra. Rettenetesen sajnáljuk, hogy ide jutottunk, de meg kellett hoznunk ezt a döntést a jövőnk érdekében. A blog természetesen mindig nyitva fog állni számotokra, a már megírt játékteszteket, tippeket és kihívásfordításokat bármikor elolvashatjátok! Talán egyszer, lehet nem is olyan soká, újra friss cikkekkel lepünk el titeket, de egyelőre most elbúcsúzunk tőletek, szerencsére rajtunk kívül még rengeteg szuper magyar simses blog van, ahol tájékozódhattok a friss hírekről!

Köszönjük, hogy velünk voltatok több mint négy évig!

A The Sims Hungary szerkesztői: Márti, Domi, Bia, Emi, Gergő, Zoli.

Szólj hozzá!

Kezdd velünk a sulit! Töltsd le az egyedi Sims-es órarendeket!

2018/08/28. - írta: SimGuruZoli

borito_5.png

Mivel már csak kevesebb mint egy hét van hátra a nyári szünetből, úgy gondoltunk, hogy segítünk nektek ráhangolódni az iskolára! Ahhoz, hogy a suliidőben se kelljen elhagynotok kedvenc játékotokat, csináltunk nektek nyolc jópofa órarendet, melyet teljesen ingyenes letölthettek, kinyomtathattok, és használhattok.

Tovább Szólj hozzá!

Ez történt, míg szünetelt az oldal!

2018/08/20. - írta: SimGuruZoli

szunet.png

Rég volt olyan, hogy ilyen hosszú időre, azaz kicsivel több mint két hétre szüneteltessük az oldalt, de most végre visszatérünk teljesen megújult erővel. A mostani cikkben összefoglaljuk, mit történt a The Sims világában, ez alatt a röpke két hét alatt!

Tovább Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása